Kan geen iCloud-reservekopie maken of herstellen

iOS
Als je geen iCloud-reservekopie kunt maken, probeer dan het volgende:
  • Controleer of je beschikbare iCloud-accountopslag minimaal 2,05 keer groter is dan de grootte van je reservekopie.
  • Schakel iCloud Drive uit en weer in. Ga naar Instellingen op je iPhone > tik op je naam > iCloud > schakel iCloud Drive uit en weer in.
  • Controleer of je bent ingelogd met het Apple ID dat je gebruikt voor toegang tot iCloud.
  • Controleer of iCloud Drive is ingeschakeld. Ga naar Instellingen op je iPhone > tik op je naam > iCloud > controleer of iCloud Drive aan staat.
  • Controleer of je iPhone is bijgewerkt naar de nieuwste iOS-versie.
  • Als je probeert een reservekopie te maken via mobiele data, ga dan naar Instellingen op je iPhone > tik op je naam > iCloud > iCloud-reservekopie > controleer of Reservekopie via mobiel netwerk is ingeschakeld.
  • Voer een handmatige reservekopie uit door naar de WhatsApp-instellingen te gaan > Chats > Reservekopie chats > Maak reservekopie.
  • Probeer een ander wifinetwerk te gebruiken.
Als je een iCloud-reservekopie niet kunt herstellen, probeer dan het volgende:
  • Controleer of je gegevens herstelt van hetzelfde telefoonnummer en iCloud-account als waarmee de reservekopie is gemaakt.
  • Als je een end-to-end versleutelde reservekopie herstelt, controleer dan of je het juiste wachtwoord of de juiste versleutelingscode gebruikt.
  • Controleer of je beschikbare iCloud-accountopslag minimaal 2,05 keer groter is dan de grootte van je reservekopie.
  • Controleer of je iPhone is bijgewerkt naar de nieuwste iOS-versie.
  • Probeer een ander wifinetwerk te gebruiken.
  • Schakel iCloud Drive uit en weer in. Ga naar Instellingen op je iPhone > tik op je naam > iCloud > schakel iCloud Drive uit en weer in.
  • Log uit bij iCloud > start je iPhone opnieuw op > log weer in bij iCloud > probeer opnieuw te herstellen.
Opmerking: Helaas kunnen we je chats niet voor je herstellen omdat je chatgeschiedenis niet is opgeslagen op onze servers. Je chats zijn alleen te vinden op je apparaat of op de telefoon van de ontvanger.