درباره حریم خصوصی وضعیت

اندروید
iOS
KaiOS
وب و دسکتاپ
وضعیت شما فقط برای افرادی قابل‌مشاهده است که:
  • شماره تلفن آن‌ها را در دفترچه تلفنتان داشته باشید.
  • آن‌ها شماره تلفنتان را در دفترچه تلفنشان داشته باشند.
می‌توانید وضعیتتان را با همه مخاطبانتان، یا فقط با مخاطبان انتخاب‌شده اشتراک‌گذاری کنید. به‌طور پیش‌فرض، به‌روزرسانی وضعیتتان با همه مخاطبان اشتراک‌گذاری می‌شود.
تغییر حریم‌خصوصی وضعیت
  1. روی برگه به‌روزرسانی‌ها ضربه بزنید.
  2. روی
    more
    > حریم خصوصی وضعیت ضربه بزنید.
  3. یکی از گزینه‌های زیر را انتخاب کنید:
    • مخاطبان من: همه مخاطبان شما وضعیتتان را خواهند دید.
    • مخاطبان من به‌جز…: فقط مخاطبان دفترچه تلفنتان به‌جز افرادی که مستثنی کرده‌اید وضعیتتان را خواهند دید.
    • فقط اشتراک‌گذاری با…: فقط مخاطبانی که انتخاب می‌کنید وضعیتتان را خواهند دید.
توجه:
  • تغییرات اعمال‌شده در تنظیمات حریم خصوصی بر به‌روزرسانی‌های وضعیتی که قبلاً فرستاده‌اید تأثیر ندارد.
  • اگر رسید خواندن را غیرفعال کرده باشید، نمی‌توانید ببینید چه کسانی به‌روز کردن وضعیت شما را مشاهده کرده‌اند. اگر مخاطب رسیدهای خواندن را غیرفعال کرده باشد، نمی‌توانید ببینید آیا به‌روزرسانی وضعیتتان را مشاهده کرده است یا نه.
اشتراک‌گذاری به‌روزرسانی‌های وضعیت در «داستان‌های فیس‌بوک» و سایر برنامه‌ها
اگر به‌روزرسانی وضعیتتان را در داستان فیس‌بوک به‌اشتراک بگذارید، به‌روزرسانی وضعیتتان از تنظیمات حریم خصوصی داستان که در فیس‌بوک انتخاب کرده‌اید استفاده خواهد کرد. در این مقاله درباره اطلاعاتی که هنگام اشتراک‌گذاری به‌روزرسانی وضعیتتان در فیس‌بوک به‌اشتراک گذاشته می‌شود، اطلاعات بیشتری کسب کنید.
منابع مرتبط
آیا این مطلب به سؤال شما پاسخ می‌دهد؟
بله
خیر