Kilépés egy csoportból és csoportok törlése

Android
iOS
KaiOS
Web és asztal
Windows
Mac
Ha te vagy a csoportadmin, akkor egy csoportot minden tagnál törölhetsz. A csoport törlése előtt el kell távolítanod minden tagot, majd kilépned a csoportból.
Ha törölsz egy csoportot, a csoport nem lesz látható a Csevegések lapon. A csoportos csevegések előzményei is törlődnek a telefonról. Egy csoportot nem lehet visszaállítani, ha azt egyszer már törölték.
A többi tag továbbra is látni fogja a csoportot a Csevegések lapon. Azonban senki nem fog tudni üzeneteket küldeni.
Megjegyzés: az egy közösséghez tartozó csoportok eléréséhez koppints a csoporthoz tartozó közösségre a Közösségek vagy a Csevegések lapon. Ezután koppints a csoportra. A keresősávba beírva a csoport nevét, rá is kereshetsz a csoportra.
Tagok eltávolítása
  1. Nyisd meg a csoportos WhatsApp-csevegést, majd koppints a csoport nevére.
  2. Koppints a tag nevére, majd a(z) {member} eltávolítása > OK lehetőségre.
A csoportból való kilépés
Miután minden tagot eltávolítottál, ki kell lépned a csoportból.
  1. Nyisd meg a csoportos WhatsApp-csevegést, majd koppints a csoport nevére.
  2. Koppints a Kilépés a csoportból > Kilépés lehetőségre.
Amikor kilépsz egy csoportból, csak a csoportadminok kapnak értesítést arról, hogy kiléptél.
A profilneved és telefonszámod megjelenik a Csoportadatok Korábbi tagok listájában. A beállításoktól függően megjelenhet a profilképed is.
A csoporttagok a csoportból való kilépés után legfeljebb 60 napig láthatják az adataid ebben a listában.
Megjegyzés: abban az esetben, ha te voltál a csoport egyetlen adminja, akkor egy másik tag lesz véletlenszerűen kijelölve új csoportadminnak. Ha újra csatlakozol a csoporthoz, és újra admin szeretnél lenni, meg kell kérned a csoportadmint, hogy tegyen azzá téged.
Csoport törlése
Miután kiléptél egy csoportból, lehetőséged van a csoport törlésére.
  1. Nyisd meg a csoportos WhatsApp-csevegést, majd koppints a csoport nevére.
  2. Koppints a Csoport törlése ikonra, majd a Csoport törlése lehetőségre.
    • Ha nem szeretnéd törölni a csoporthoz kapcsolódó médiatartalmakat a telefonodról, ne jelöld be a Csevegés médiafájljainak törlése vagy a Csevegések médiafájljainak törlése lehetőséget.
Ez választ ad a kérdésedre?
Igen
Nem.