Groepen verlaten en verwijderen

Windows
Als groepsbeheerder kun je een groep verwijderen voor alle deelnemers. Voordat je een groep kunt verwijderen, dien je alle groepsdeelnemers te verwijderen en de groep te verlaten.
Als je een groep verwijdert, zie je de groep niet langer in de lijst met chats en wordt de chatgeschiedenis op je telefoon gewist. Andere deelnemers zien de groep nog wel in hun lijst met chats. Niemand kan echter nog berichten verzenden.
Groepsdeelnemers verwijderen
  1. Open de WhatsApp-groepschat en klik op het groepsonderwerp.
  2. Klik op Menu
    naast de naam van de deelnemer > Verwijderen > VERWIJDEREN.
Een groep verlaten
Om een groep te verwijderen, dien je eerst de groep te verlaten.
  1. Open de WhatsApp-groepschat en klik op het groepsonderwerp.
    • Of houd de muis boven de groep in je lijst met chats en klik op Menu
      .
  2. Klik op Groep verlaten
    > VERLATEN.
Een groep verwijderen
Nadat je een groep hebt verlaten, heb je de optie om deze te verwijderen.
  1. Open de WhatsApp-groepschat en klik op het groepsonderwerp.
    • Of houd de muis boven de groep in de lijst met chats en klik op Menu
  2. Klik op Groep verwijderen
    > VERWIJDEREN.