Een catalogus bekijken

Je kunt de producten of diensten van een bedrijf bekijken in de catalogus. Als het bedrijf een catalogus heeft, kun je die vinden op het bedrijfsprofiel.
Een bedrijfscatalogus bekijken
  1. Open je chat met het bedrijf.
  2. Tik op de bedrijfsnaam om het WhatsApp Business-profiel te bekijken.
  3. Tik op ALLES ZIEN naast CATALOGUS.
Als een bedrijf een actieve catalogus heeft, kun je ook op de winkelknop tikken (
op Android of
op iPhone) in je chat met dit bedrijf om rechtstreeks toegang te krijgen tot de catalogus.
Om de hele catalogus of een specifiek artikel te delen, tik je op het linkpictogram en selecteer je een van de volgende opties:
  • Link verzenden via WhatsApp: deelt het geselecteerde item/de cataloguslink met anderen via WhatsApp
  • Link kopiëren: kopieert de link
  • Link delen: deelt het geselecteerde item/de catalogus per e-mail of via andere berichtenapps
Relevante bronnen:
Producten of diensten uit een catalogus delen: Android | iPhone | Web en Desktop