Wijzigingen aanbrengen in groepen

Windows
Elke deelnemer in een groep kan standaard het onderwerp, de afbeelding en de omschrijving ervan wijzigen of berichten verzenden. De groepsbeheerder kan de groepsinstellingen echter zo wijzigen dat alleen beheerders de groepsinformatie kunnen bewerken.
Groepsinformatie wijzigen
Het groepsonderwerp wijzigen
  1. Open de WhatsApp-groepschat en klik op het groepsonderwerp.
    • Of klik op Menu (
      of
      ) in de bovenhoek > Groepsinformatie.
  2. Klik rechts van het groepsonderwerp op Bewerken
    .
  3. Voer een nieuw onderwerp in en klik op het grijze vinkje
    om op te slaan.
    • Het onderwerp mag maximaal 25 tekens bedragen.
    • Je kunt een emoji toevoegen aan je onderwerp door op het emoji
      -symbool te klikken.
De groepsafbeelding wijzigen
  1. Open de WhatsApp-groepschat en klik op het groepsonderwerp.
    • Of klik op Menu (
      of
      ) in de bovenhoek > Groepsinformatie.
  2. Houd je muisaanwijzer op de afbeelding en klik op GROEPSAFBEELDING WIJZIGEN
    .
  3. Kies uit Foto weergeven, Foto maken, Foto uploaden of Zoeken op het web om een nieuwe afbeelding toe te voegen, of Foto verwijderen. Zoeken op het web is alleen beschikbaar voor WhatsApp Desktop.
De groepsomschrijving wijzigen
  1. Open de WhatsApp-groepschat en klik op het groepsonderwerp.
    • Of klik op Menu (
      of
      ) in de bovenhoek > Groepsinformatie.
  2. Klik rechts van de groepsomschrijving op Bewerken
    .
  3. Voer een nieuwe omschrijving in en klik op het grijze vinkje
    om op te slaan.
    • Je kunt een emoji toevoegen aan je onderwerp door op het emoji
      -symbool te klikken.