WhatsApp updaten

Je kunt WhatsApp gemakkelijk updaten vanuit de appstore van je apparaat. Als je een bericht hebt ontvangen dat niet wordt ondersteund door de versie van WhatsApp die jij hebt, dan moet je de app updaten. We moedigen je aan altijd de nieuwste versie van WhatsApp te gebruiken. De nieuwste versies bevatten de meest recente functies en bugfixes.
Android
Zoek de WhatsApp Business-app in de Google Play Store en tik op Updaten.
iPhone
Zoek de WhatsApp Business-app in de Apple App Store en tik op WERK BIJ.
KaiOS
Druk op JioStore of Store in het appmenu. Scrol naar de zijkant en selecteer Social, daarna selecteer je WhatsApp. Druk op OK of SELECTEREN > UPDATEN.
Relevante bronnen:
Info over ondersteunde besturingssystemen.