Een catalogus of bedrijf rapporteren

iPhone
Als je denkt dat een bedrijf ons Handelsbeleid schendt, kun je dit rapporteren.
Rapporteer een product of dienst
  1. Open de chat met het bedrijf.
  2. Tik op de bedrijfsnaam om het WhatsApp Business bedrijfsprofiel te bekijken.
  3. Tik op ALLES WEERGEVEN naast de CATALOGUS.
  4. Tik op het product of de dienst voor Meer informatie.
  5. Tik opMeer
    > Rapporteer.
  6. Je hebt twee opties:
    • Om een product of dienst alleen te rapporteren, tik op Rapporteer.
    • Om meer informatie toe te voegen, tik op Vertel ons meer. Daarna selecteer een optie en tik op Inzenden.
Rapporteer een bedrijf
  1. Ga naar het WhatsApp Business bedrijfsprofiel.
  2. Tik op Rapporteer bedrijf.
  3. Je hebt twee opties:
    • Tik op Rapporteer en Blokkeer om het bedrijf te rapporteren en blokkeren.
    • Om een bedrijf alleen te rapporteren, tik op Rapporteer.