Informatie over accountschorsingen

Als je account is geschorst, zie je de volgende melding als je WhatsApp probeert te openen: Dit account mag WhatsApp niet gebruiken.
We schorsen accounts als we denken dat de accountactiviteiten onze Servicevoorwaarden schenden, bijvoorbeeld in het geval van spam, oplichting of gevaar voor WhatsApp-gebruikers.
Als je denkt dat je account per ongeluk is geschorst, stuur ons dan een e-mail of tik op Een beoordeling aanvragen, dan onderzoeken we je kwestie. We nemen na het afronden van de beoordeling contact met je op.
Als je een beoordeling aanvraagt in de app, wordt je gevraagd om de 6-cijferige registratiecode in te voeren die je via een sms ontvangt. Zodra je deze hebt ingevoerd, kun je je aanvraag voor een beoordeling indienen en details toevoegen om je aanvraag te ondersteunen.
Lees de paragraaf Acceptabel gebruik van onze Diensten in onze Servicevoorwaarden voor meer informatie over het gepaste gebruik van WhatsApp en de activiteiten die in strijd zijn met onze Servicevoorwaarden.