Kan het toetsenbord niet gebruiken in WhatsApp

iPhone
Alle componenten van het toetsenbord worden volledig bestuurd door de iOS, inclusief de meertalige toetsenborden, Autocorrectie, Controleer spelling en Suggesties. Deze functies schakel je op de iPhone zo in en uit: Instellingen > Algemeen > Toetsenbord. Als deze functies niet werken, is er een probleem met de iOS, niet met WhatsApp.
Als je een ander toetsenbord hebt toegevoegd, gebruik je dit door te tikken op het symbool van de wereldbol linksonder het toetsenbord.
Als je merkt dat het typen, wisselen van toetsenbord of toevoegen van emoji erg langzaam gaat, herstel dan je toetsenbordwoordenboek op de iPhone bij Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Herstel toetsenbordwoordenboek.
Voor meer informatie over het toetsenbord op je iPhone, ga naar de Apple Support-website.