WhatsApp downloaden of verwijderen

WhatsApp downloaden
  1. Zoek WhatsApp Messenger in de Apple App Store en tik op DOWNLOAD.
  2. Open WhatsApp en ga door naar het volgende scherm door akkoord te gaan met onze Servicevoorwaarden.
  3. Registreer je telefoonnummer.
  4. Als je een reservekopie van je chats hebt, kun je deze herstellen. Lees hier meer informatie over het herstellen van je chatgeschiedenis.
  5. Voer je naam in.
WhatsApp verwijderen
  1. Optioneel: We raden aan om de functie Reservekopie chats te gebruiken om een reservekopie te maken van je berichten voordat je WhatsApp van je apparaat verwijdert.
  2. Tik op het WhatsApp-symbool en houd het ingedrukt totdat de apps op je scherm gaan bewegen.
  3. Tik op de x in het hoekje van het WhatsApp-symbool.
  4. Tik op Verwijder om de app en alle bijbehorende gegevens te verwijderen.
Opmerking: Als je problemen hebt met je Apple ID, wachtwoord of het downloaden, neem dat contact op met Apple Support. Apple beheert het download- en installatieproces voor alle iPhone-apps. We kunnen geen problemen met de Apple App Store oplossen.