Verloren en gestolen telefoons

In het ongelukkige geval dat je je telefoon verliest of deze wordt gestolen, kunnen we helpen ervoor te zorgen dat niemand jouw WhatsApp account kan gebruiken.
Wat moet je doen
  1. Blokkeer je simkaart. Je moet zo snel mogelijk contact opnemen met je mobiele provider om je SIM-kaart te blokkeren. Het zal dan niet mogelijk zijn om op die telefoon het account te verifiëren, omdat je de mogelijkheid moet hebben om sms-berichten of telefoontjes te kunnen ontvangen om een account te verifiëren.
  2. Je hebt 2 keuzes:
    • Gebruik een nieuwe simkaart met hetzelfde nummer om WhatsApp te activeren op je nieuwe telefoon. Dit is de snelste manier om je account op je oude telefoon te deactiveren. WhatsApp kan alleen op één telefoon en één telefoonnummer actief zijn.
    • E-mail ons de zin "Lost/Stolen: Please deactivate my account" of "Verloren/Gestolen: Deactiveer mijn account" en je telefoonnummer in de volledige internationale notatie zoals hier beschreven.
Let op:
  • Zelfs met de simkaart geblokkeerd en de telefoon service uitgeschakeld kan WhatsApp, als je geen contact met ons opneemt met de vraag het account te deactiveren, gebruikt worden via wifi.
  • We kunnen je niet helpen je telefoon te vinden. Het is niet mogelijk om WhatsApp te deactiveren vanuit een ander toestel.
  • Als je een back-up hebt gemaakt met Google Drive, iCloud of OneDrive voordat je jouw telefoon kwijtraakte, kan het mogelijk zijn om jouw chatgeschiedenis te herstellen. Meer informatie over het herstellen van berichten op: Android | iPhone.
Wat er gebeurt wanneer een account wordt gedeactiveerd
  • Het account is niet volledig verwijderd.
  • Jouw contacten kunnen jouw profiel nog steeds zien.
  • Jouw contacten kunnen je berichten sturen, die voor maximaal 30 dagen in de wachtrij zullen staan.
  • Als je jouw account opnieuw activeert voordat deze wordt verwijderd, kun je eventuele berichten in de wachtrij op je nieuwe telefoon ontvangen en zal je nog steeds deelnemen aan al je groepsberichten.
  • Als je jouw account niet binnen 30 dagen opnieuw activeert, zal het volledig worden verwijderd.
Vond je dit nuttig?
Ja
Nee