Berichtreacties versturen

Web en desktop
Je kunt met emoji's reageren op berichten in je afzonderlijke chats en groepschats. Je kunt alle reacties op een bericht bekijken door op de emoji-reacties te klikken onder het bericht.
Belangrijk:
  • Je kunt maar één reactie per bericht toevoegen.
  • Reacties op berichten met vervaldatum verdwijnen als het bericht verdwijnt.
  • Je kunt reacties of de teller van het aantal reacties niet verbergen.
  • Ontvangers zien mogelijk je reactie voordat je deze verwijdert, of als het verwijderen is mislukt. Je ontvangt geen melding als het niet is gelukt om een reactie te verwijderen.
Een reactie toevoegen aan een bericht
Als je een reactie toevoegt, ontvangt alleen de afzender van het bericht waar je op reageert een melding.
  1. Houd je muisaanwijzer boven een bericht en klik op het emoji-symbool. Of klik op Menu > Reageren op bericht.
  2. Selecteer een van de weergegeven emoji's of klik op + om een emoji van je toetsenbord te selecteren.
Je reactie wijzigen
Je kunt je reactie wijzigen.
  1. Houd je muisaanwijzer boven een bericht waarop je hebt gereageerd en klik op het emoji-symbool.
  2. Selecteer een andere emoji of klik op + om een emoji van je toetsenbord te selecteren.
Een reactie verwijderen
Je kunt je reactie op een bericht verwijderen. De afzender van het bericht ontvangt geen melding als je een reactie verwijdert.
  1. Houd je muisaanwijzer boven het bericht waarop je hebt gereageerd en klik op het emoji-symbool.
  2. Selecteer de emoji waarmee je hebt gereageerd om deze te verwijderen.