Informatie over de catalogus

Gebruikers van de WhatsApp Business-app kunnen hun producten en diensten delen met klanten door een catalogus te maken, die wordt weergegeven op hun bedrijfsprofiel.
Elk product of elke dienst in de catalogus heeft een unieke titel, met optioneel de volgende velden:
  • Prijs
  • Beschrijving
  • Websitelink
  • Productcode
Deze details kunnen klanten helpen bij het zoeken naar producten in je catalogus. Een catalogus kan tot 500 items bevatten.
Een actuele catalogus helpt klanten om door het aanbod producten of diensten van een bedrijf te bladeren en contact op te nemen met het bedrijf. Klanten kunnen catalogusitems delen met hun vrienden of een bericht verzenden naar het bedrijf met vragen.
Door de catalogus te delen, kunnen kleine bedrijven hun catalogus promoten en meer potentiële klanten bereiken. Gebruikers van WhatsApp Business kunnen hun volledige catalogus verzenden naar klanten waarmee ze al contact hebben. Ze kunnen de cataloguslink ook overal delen, via sociale media of andere platforms. Zo kunnen meer potentiële kopers hun bedrijf ontdekken en rechtstreeks contact opnemen over hun producten of diensten.
Opmerking: Prijzen kunnen alleen in bepaalde landen aan een catalogus worden toegevoegd.