Ons privacybeleid voor gebruikers in de Europese Regio wordt bijgewerkt

Ons Privacybeleid voor gebruikers in de Europese Regio wordt bijgewerkt in overeenstemming met de Ierse commissie voor gegevensbescherming, onze primaire regelgevende instantie voor gegevensbescherming in Europa.
We kunnen je persoonlijke gesprekken zoals gewoonlijk niet beluisteren of lezen, omdat ze end-to-end versleuteld zijn. Dit blijft zo.

We begrijpen dat privacy erg belangrijk is voor onze gebruikers en willen daarom het volgende benadrukken: bij deze update wordt de werkwijze van onze service niet gewijzigd, zoals hoe we je gegevens verwerken, gebruiken of delen met derden, waaronder ons moederbedrijf Meta.
We hebben ons privacybeleid beter geordend en bijgewerkt met extra informatie, waaronder:
  • Hoe we gegevens gebruiken: we hebben meer informatie toegevoegd over de gegevens die we verzamelen en gebruiken, waarom we je gegevens opslaan en wanneer we je gegevens verwijderen, en welke diensten derde partijen aan ons leveren.
  • Onze wereldwijde activiteiten: we hebben meer informatie toegevoegd over de reden waarom we gegevens internationaal delen om onze wereldwijde service te bieden, en hoe we die gegevens beschermen.
  • Onze rechtsgronden voor verwerking: we hebben meer informatie toegevoegd over de rechtsgronden waar we ons op baseren bij de verwerking van je gegevens.
We hopen dat je WhatsApp met plezier blijft gebruiken.