Kan snel antwoord niet opslaan

Als je je snelle antwoord niet kunt opslaan, controleer dan of je aan alle opmaakvereisten hebt voldaan.
  • Er kunnen maximaal 50 snelle antwoorden worden bewaard.
  • De maximum lengte van een sneltoets voor een snel antwoord is 25 tekens.
  • Sneltoetsen mogen geen spaties bevatten.
  • Alle sneltoetsen moeten beginnen met een schuine streep /.
  • Het maximum aantal toegestane trefwoorden per snel antwoord is 3.
  • Trefwoorden mogen geen spaties of andere niet-alfabetische, niet-numerieke tekens bevatten.
  • De maximum lengte van een trefwoord is 15 tekens.
Relevante bronnen:
Snelle antwoorden gebruiken: Android | iPhone