Meer over toegankelijkheidsfuncties op WhatsApp

iPhone
Via de instellingen van je telefoon kun je verschillende toegankelijkheidsfuncties op WhatsApp inschakelen. Voor Android volg je deze stappen:
  • Schakel de TalkBack-schermlezer in om je telefoon te gebruiken via touch en gesproken feedback. Als je alleen op bepaalde momenten gesproken feedback wenst, kun je Selecteren om uitgesproken te worden inschakelen.
  • Je kunt ook de weergave of lettergrootte aanpassen, tijdelijk inzoomen of je scherm vergroten, en het contrast of de kleuren veranderen.
  • Gebruik BrailleBack om je telefoon via bluetooth te verbinden met een vernieuwbare brailleweergave.
  • Je kunt allerlei audio- en tekstinstellingen op je scherm inschakelen, zoals Ondertiteling, Live ondertiteling, Live transcriptie, Geluidsversterker, Ondersteuning voor gehoorapparaten en Realtime tekst (RTT).
Voor meer details en instructies over toegankelijkheidsfuncties op je telefoon, ga je naar het Google Helpcentrum.
Neem contact met ons op via accessibility@support.whatsapp.com om problemen rondom toegankelijkheid te melden of suggesties te delen.