WhatsApp Business synchroniseren met Facebook-pagina's

Je kunt je Facebook-pagina koppelen aan je WhatsApp Business-account, zodat je de bedrijfsinformatie van je Facebook-pagina kunt synchroniseren met je WhatsApp Business-account.
Gebruikers hebben het volgende nodig om hun WhatsApp Business-account te koppelen:
  • Een Facebook-pagina voor hun bedrijf.
  • Een account op de WhatsApp Business-app.
  • De nieuwste versies van beide mobiele apps.
Als je Facebook-pagina is gekoppeld, worden je bedrijfsgegevens automatisch gesynchroniseerd met je WhatsApp Business-account.
Als de synchronisatiefunctie is ingeschakeld, worden de volgende velden van je bedrijfsprofiel in de WhatsApp Business-app automatisch ingevuld met deze gegevens van de gekoppelde Facebook-pagina:
  • Openingstijden
  • Adres
  • Beschrijving
  • Categorie
  • Website-URL
  • E-mailadres