Cum vă puteți schimba setările de confidențialitate

Android
iOS
KaiOS
Web şi desktop
Aveți posibilitatea de a schimba setările de confidențialitate pentru a decide cine vă poate vedea informațiile și contacta. În mod implicit, WhatsApp vă configurează setările de confidențialitate astfel încât:
  • orice utilizator să vă poată vedea poza de profil, confirmările de citire și conectarea;
  • contactele dumneavoastră să vă poată vedea actualizările de stare, rubrica Info și ultima accesare;
  • orice utilizator să vă poată adăuga în grupuri.
Notă: Utilizatorii pe care i-ați salvat în lista de contacte sau cărora le-ați mai trimis mesaje vă pot vedea ultima accesare și conectare.
Schimbați setările de confidențialitate
  1. Dați clic pe
    menu
    > Setări > Confidențialitate.
  2. Puteți schimba:
    • cine vă poate vedea Ultima accesare și starea conectat/ă, Poza de profil, Rubrica Info și Actualizările de stare;
    • dacă se trimit sau nu Confirmări de citire;
    • cine vă poate adăuga în grupuri sau apela;
    • ce apeluri vor avea sunetul oprit.
Opțiuni pentru setările de confidențialitate
Puteți seta ultima accesare și starea conectat/ă, poza de profil, rubrica Info sau starea la una dintre opțiunile de mai jos.
  • Toți: toți utilizatorii vă pot vedea poza de profil, rubrica Info sau starea.
  • Contactele mele: doar contactele din agenda telefonică vă pot vedea ultima accesare și starea conectat/ă, poza de profil, rubrica Info sau starea.
  • Contactele mele, cu excepția…: contactele din agenda telefonică, în afară de cele pe care le excludeți, vă pot vedea ultima accesare și starea conectat/ă, poza de profil, rubrica Info sau starea.
  • Nimeni: nimeni nu vă poate vedea ultima accesare și starea conectat/ă, poza de profil, rubrica Info sau starea.
Ca alternativă, puteți schimba setările de confidențialitate prin intermediul opțiunilor de confidențialitate. Aflați mai multe despre opțiunile de confidențialitate din acest articol.
Note:
  • Dacă nu vă afișați ultima accesare sau starea conectat/ă, nu o veți putea vedea nici dumneavoastră pe cea a altor utilizatori.
  • Dacă selectați Toți în setările pentru ultima accesare sau starea conectat/ă, vă pot vedea ultima accesare sau starea conectat/ă doar utilizatorii cu care ați conversat anterior prin apeluri sau mesaje și cei pe care i-ați salvat în Contacte.
  • Dacă vă dezactivați confirmările de citire, nici dumneavoastră nu le veți putea vedea pe cele ale altor utilizatori. În conversațiile de grup, confirmările de citire se afișează întotdeauna.
  • Dacă un contact își dezactivează confirmările de citire, nu puteți vedea dacă v-a vizualizat actualizările de stare.
  • Vă puteți schimba setările astfel încât să opriți sunetul apelurilor de la numere necunoscute.
Resurse conexe:
V-am răspuns la întrebare?
Da
Nu