چرا پیام سیستمی جدیدی در گفتگوهای واتساپم مشاهده می‌کنم؟

می‌خواهیم معنای پیام دادن به کسب‌وکار در واتساپ را برایتان روشن کنیم.
بعضی کسب‌وکارهایی که با آنها در واتساپ گفتگو می‌کنید، ممکن است از فیس‌بوک یا سایر شرکت‌ها برای مدیریت و ذخیره کردن پیام‌های خود کمک بگیرند. وقتی کسب‌وکاری انتخاب می‌کند که پیام‌هایش را شرکت دیگری مدیریت کند، ما با نمایش این پیام سیستمی، شما را باخبر می‌کنیم:
اگر کسب‌وکار گفتگوهایش را خودش مدیریت کند، این پیام سیستمی را مشاهده خواهید کرد:
حتی اگر کسب‌وکار، فیس‌بوک را به عنوان میزبان پیام‌های خود انتخاب کند، فیس‌بوک بطور خودکار از پیام‌های شما برای تغییر در تبلیغاتی که مشاهده می‌کنید، استفاده نخواهد کرد. درست مانند سایر راه‌های ارتباطی -- مانند مراکز تماس یا ایمیل -- کسب‌وکارها می‌توانند برای مقاصد بازاریابی خود با مشتریان وارد تعامل شوند که شامل تبلیغ در فیس‌بوک یا مکان‌های دیگر می‌شود. همیشه می‌توانید با کسب‌وکار تماس بگیرید تا در مورد شیوه‌های اجرایی حریم خصوصی آن‌ها بیشتر بدانید.
اگر نمی‌خواهید از یک کسب‌وکار پیامی دریافت کنید، می‌توانید او را مستقیماً از گفتگو مسدود کنید یا از دفترچه تلفن خود حذف کنید.
همیشه خصوصی و ایمن
هر پیام واتساپ با همان پروتکل رمزگذاری Signal محافظت می‌شود که پیام‌ها را قبل از ترک دستگاه شما محافظت می‌کند. وقتی به حساب تجاری واتساپ پیام می‌دهید، پیام شما ایمن به مقصد انتخابی آن کسب‌وکار تحویل داده می‌شود.
آیا این مفید بود؟
بله
خیر