Je WhatsApp Messenger-account overzetten naar de WhatsApp Business-app

Android
iPhone
Voordat je van WhatsApp Messenger overstapt op de WhatsApp Business-app, raden we aan om een back-up van je account te maken. Lees in dit artikel hoe je een back-up maakt.
  1. Update WhatsApp Messenger en download de WhatsApp Business-app uit de Google Play Store.
  2. Open de WhatsApp Business-app.
  3. Lees de Servicevoorwaarden van de WhatsApp Business-app. Tik op AKKOORD EN DOORGAAN om de voorwaarden te accepteren.
  4. De WhatsApp Business-app identificeert automatisch het nummer dat je in WhatsApp Messenger gebruikt. Om door te gaan, tik op de optie met je bedrijfsnummer.
    • Als het weergegeven nummer niet het nummer is dat je wilt gebruiken, tik dan op EEN ANDER NUMMER GEBRUIKEN en voltooi het standaard verificatieproces.
  5. Tik op DOORGAAN > TOESTAAN om de WhatsApp Business-app toegang te geven tot je chatgeschiedenis en media.
  6. WhatsApp verzendt een sms met een 6-cijferige code naar je. Voer de 6-cijferige code in om je nummer te verifiëren.
  7. Maak je bedrijfsprofiel aan en tik op VOLGENDE.