Berichten met vervaldatum in- of uitschakelen

Je kunt op WhatsApp berichten verzenden die vanzelf weer verdwijnen door de functie Berichten met vervaldatum in te schakelen. Je kunt berichten laten vervallen na 24 uur, 7 dagen of 90 dagen. Je kunt Berichten met vervaldatum inschakelen voor meerdere bestaande chats. Nieuwe berichten die je verzendt in de chat verdwijnen na de geselecteerde tijdsduur. De meest recente selectie geldt voor nieuwe berichten in de chat. Berichten die zijn verzonden of ontvangen voordat de functie Berichten met vervaldatum werd ingeschakeld, worden hierdoor niet beïnvloed.
Open WhatsApp om aan de slag te gaan.
Berichten met vervaldatum inschakelen
Elk van de gebruikers kan Berichten met vervaldatum inschakelen in een individuele chat. Eenmaal ingeschakeld, zullen nieuwe berichten in de chat verdwijnen na de ingestelde duur.
  1. Open de WhatsApp-chat.
  2. Tik op de naam van je contact.
  3. Tik op Berichten met vervaldatum.
    • Indien gevraagd, tik op DOORGAAN.
  4. Selecteer 24 uur, 7 dagen of 90 dagen.
  5. Selecteer voor welke chats je de functie wilt inschakelen.
  6. Tik op
  7. Tik op GEREED.
Berichten met vervaldatum uitschakelen
Elk van de gebruikers kan op elk moment Berichten met vervaldatum uitschakelen. Eenmaal uitgeschakeld, verdwijnen de berichten in de chat niet meer.
  1. Open de WhatsApp-chat.
  2. Tik op de naam van je contact.
  3. Tik op Berichten met vervaldatum.
    • Indien gevraagd, tik op DOORGAAN.
  4. Selecteer Uit.
  5. Selecteer voor welke chats je de functie wilt uitschakelen.
  6. Tik op
  7. Tik op GEREED.