درباره قابلیت فقط یک بار مشاهده

برای حفظ بیشتر حریم خصوصی، می‌توانید عکس‌ها و ویدیوهایی بفرستید که وقتی گیرنده آن‌ها را یک بار باز کرد، از گفتگوی واتساپ شما ناپدید شوند. برای استفاده از این قابلیت، لطفاً واتساپ را به آخرین نسخه موجود برای دستگاه خود به‌روزرسانی کنید.
  • رسانه‌ها در عکس‌ها یا گالری گیرنده ذخیره نخواهند شد.
  • وقتی عکس یا ویدیو فقط یک بار قابل مشاهده می‌فرستید، نمی‌توانید آنها را دوباره ببینید.
  • نمی‌توانید عکس‌ها و فیلم‌هایی را که زمان فعال بودن قابلیت فقط یک بار مشاهده فرستاده‌اید یا دریافت کرده‌اید، بازارسال،‌ ذخیره یا ستاره گذاری کنید یا آنها را به اشتراک بگذارید.
  • فقط در صوتی که گیرنده رسید خواندن را فعال کرده باشد، می‌توانید بفهمید که عکس یا فیلم فقط یک بار قابل مشاهده را باز کرده است.
  • اگر ظرف ۱۴ روز از زمان فرستادن، عکس یا ویدیو را باز کنید، رسانه در گفتگو منقضی می‌شود.
  • هر بار که می‌خواهید عکس یا فیلم فقط یک بار قابل مشاهده بفرستید، باید قابلیت فقط یک بار مشاهده را انتخاب کنید.
  • اگر هنگام پشتیبان‌گیری، پیام حاوی رسانه فقط یک بار قابل مشاهده، باز نشده باشد، می‌تواند از نسخه پشتیبان بازیابی شود. اگر عکس یا فیلم قبلاً باز شده باشد، رسانه در نسخه پشتیبان آورده نمی‌شود و بازیابی نخواهد شد.
توجه:
  • در حالت فعال بودن قابلیت فقط یکبار مشاهده، عکس‌ها یا ویدیوها را تنها برای اشخاص مورد اعتماد بفرستید. مثلاً ممکن است شخصی:
    • پیش از ناپدید شدن رسانه، عکس یا فیلم از صفحه بگیرد. اگر کسی از صفحه عکس یا فیلم بگیرد شما باخبر نخواهید شد.
    • قبل از ناپدید شدن رسانه، با دوربین یا دستگاهی دیگر از پیام، عکس بگیرد.
  • رسانه‌های رمزگذاری شده ممکن است تا چند هفته بعد از اینکه آنها را فرستادید، روی سرورهای واتساپ باقی بمانند.
  • اگر گیرنده تصمیم گرفت تا رسانه فقط یک بار قابل مشاهده را گزارش دهد، رسانه در اختیار واتساپ قرار خواهد گرفت. می‌توانید درباره گزارش‌دهی پیام‌ها در واتساپ از این مطلب بیشتر بدانید.
منابع مرتبط:
چگونگی فرستادن و باز کردن رسانه یکبار قابل مشاهده در: اندروید | iPhone | KaiOS | وب و دسکتاپ
آیا این مطلب به سؤال شما پاسخ می‌دهد؟
بله
خیر