Het bekijken van je WhatsApp Business-QR-code

Je WhatsApp Business-QR-code is een scanbare afbeelding waarmee klanten je eenvoudig een bericht kunnen sturen. Je klanten hoeven alleen je code te scannen om direct je contactgegevens te ontvangen.
Je WhatsApp Business-QR-code bekijken
  1. Open de WhatsApp Business-app > tik op Instellingen.
  2. Tik op de QR-code naast je naam of tik op Bedrijfstools > Korte link > QR-code.
Business-tip: Druk een kopie van je WhatsApp Business-QR-code af en hang deze op een zichtbare plek op zodat klanten je eenvoudig kunnen vinden op WhatsApp.
Relevante bronnen:
Info over de WhatsApp-QR-code voor bedrijven