Vereisten voor het gebruik van verzendlijsten

De verzendlijst-functie laat je in één keer berichten en media naar meerdere contacten sturen. Het zendbericht zal door de ontvanger als individueel bericht worden ontvangen.
Vereisten voor verzendlijsten:
  • Zorg ervoor dat alle ontvangers je telefoonnummer hebben opgeslagen in hun adresboek.
  • Er is geen limiet aan het aantal verzendlijsten dat je kan aanmaken.
  • Je kan tot maximaal 256 ontvangers per verzendlijst selecteren.
Wij raden aan om niet teveel berichten tegelijk te sturen, om er zeker van te zijn dat alle berichten worden verzonden.
Meer informatie over het gebruiken van verzendlijsten op: Android | iPhone