نحوه حذف حساب کاربری

می‌توانید حساب کاربری‌تان را از داخل «واتساپ» حذف کنید. حذف کردن حساب کاربری اقدامی غیر قابل بازگشت است که حتی اگر بر حسب تصادف آن را انجام داده باشید، ما قادر به بازگرداندن حساب نخواهیم بود.
برای حذف حساب کاربری
  1. «واتساپ» را باز کنید.
  2. به تنظیمات > حساب کاربری > حذف حساب من بروید.
  3. شماره تلفنتان را در قالب بین‌المللی کامل وارد کنید و روی حذف حساب من ضربه بزنید.
با حذف حساب کاربری:
  • اطلاعات حساب و تصویر نمایه‌تان حذف می‌شود.
  • از همه گروه‌های «واتساپ» حذف می‌شوید.
  • نسخه پشتیبان سابقه پیام‌هایتان در «واتساپ» حذف می‌شود.
اگر حساب کاربری‌تان را حذف کنید:
  • نمی‌توانید دوباره به حساب کاربری‌تان دسترسی پیدا کنید.
  • حداکثر ۹۰ روز از ابتدای فرآیند حذف طول می‌کشد تا اطلاعات «واتساپ» شما حذف شود. نسخه‌های اطلاعاتتان ممکن است بعد از ۹۰ روز در فضای ذخیره‌سازی پشتیبان‌گیری که ما برای بازیابی اطلاعات در صورت بروز فاجعه، خطای نرم‌افزاری یا سایر رویدادهای از دست رفتن اطلاعات استفاده می‌کنیم باقی بماند. طی این مدت اطلاعاتتان در «واتساپ» در دسترس شما نیست.
  • اگر حساب کاربری‌تان را حذف کنید، اطلاعات گروه‌هایی که ایجاد کرده‌اید یا اطلاعاتی که کاربر دیگر از شما دارند (مانند کپی پیام‌هایی که به آن‌ها فرستاده‌اید) حذف نمی‌شود.
  • ممکن است حتی بعد از اینکه حساب کاربری‌تان را حذف کردید، ما داده‌های گزارش مشخصی را در پایگاه‌های داده‌مان نگهداری کنیم، اما ارتباط این داده‌ها با اطلاعات هویتی قطع می‌شود تا دیگر نتوان آن‌ها را به حساب کاربری‌تان پیوند داد. برای انجام این کار، ما به‌طور مرتب اطلاعات شناسایی مشخصی را از این داده‌های گزارش حذف می‌کنیم و همه موارد حاوی شناسه حسابتان را با شناسه‌ای جایگزین می‌کنیم که قابل پیوند دادن به حساب کاربری‌تان بعد از حذف نباشد.
  • همچنین ممکن است اطلاعاتتان را برای مسائل حقوقی، نقض قوانین، یا پیشگیری از آسیب نگهداری کنیم.
  • برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً به خط‌مشی حریم خصوصی ما مراجعه کنید.
  • اطلاعاتی هم که با سایر شرکت‌های Metaهم‌گذاری کرده‌اید حذف خواهد شد.
منابع مرتبط:
با نحوه حذف حساب کاربری در Android | KaiOS آشنا شوید
آیا این مطلب به سؤال شما پاسخ می‌دهد؟
بله
خیر