Instellingen voor groepsbeheerder wijzigen

Windows
Elke deelnemer in een groep kan standaard berichten verzenden en groepsinformatie zoals het groepsonderwerp, de afbeelding of de omschrijving ervan, wijzigen. De groepsbeheerder kan de groepsinstellingen echter zo wijzigen dat alleen beheerders de groepsinformatie kunnen bewerken of berichten kunnen verzenden.
Instellingen voor groepsinformatie wijzigen
  1. Open de WhatsApp-groepschat en klik op het groepsonderwerp.
    • Of klik op Menu (
      of
      ) in de bovenhoek > Groepsinformatie.
  2. Klik op Groepsinstellingen > Groepsinformatie bewerken.
  3. Kies Alle deelnemers toestaan of Alleen beheerders om de groepsinformatie te bewerken.
  4. Klik op BEVESTIGEN.
Instellingen voor groepsbericht wijzigen
  1. Open de WhatsApp-groepschat en klik op het groepsonderwerp.
    • Of klik op Menu (
      of
      ) in de bovenhoek > Groepsinformatie.
  2. Klik op Groepsinstellingen > Berichten verzenden.
  3. Kies Alle deelnemers toestaan of Alleen beheerders om berichten te verzenden.
  4. Klik op BEVESTIGEN.
Deelnemers kunnen rechtstreeks contact opnemen met een beheerder door te klikken op beheerders in de groep en vervolgens te klikken op de naam van de beheerder die zij een bericht willen sturen.