Despre ștergerea conturilor inactive

Pentru a menține securitatea, a limita stocarea datelor și a proteja confidențialitatea utilizatorilor, conturile WhatsApp sunt șterse de obicei după 120 de zile de inactivitate. Un cont este considerat inactiv dacă utilizatorul respectiv nu s-a conectat la WhatsApp.
Pentru a avea contul activ, utilizatorii trebuie să fie conectați la internet. Dacă un utilizator are WhatsApp deschis pe dispozitiv, dar nu este conectat la internet, contul său este considerat inactiv.
Conținutul salvat local pe dispozitivul unui utilizator înainte de ștergerea contului rămâne disponibil cât timp aplicația WhatsApp nu este ștearsă de pe dispozitiv. Atunci când un utilizator se reînregistrează pe WhatsApp cu același dispozitiv, conținutul salvat local reapare.
Resurse corelate
  • Aflați cum vă puteți transfera datele WhatsApp: Android | iPhone
Au fost utile aceste informaţii?
Da
Nu