Cum puteți șterge mesaje

Puteți șterge mesaje doar pentru dumneavoastră sau puteți solicita ca mesajele să fie șterse pentru toată lumea.
Ștergerea mesajelor pentru toată lumea
Opțiunea de a șterge mesaje pentru toată lumea vă permite să ștergeți anumite mesaje pe care le-ați trimis către o conversație individuală sau de grup. Această opțiune este utilă în special dacă ați trimis un mesaj către o conversație greșită sau dacă mesajul trimis conține o greșeală. De asemenea, dacă sunteți administrator de grup, puteți elimina din conversație mesajele greșite sau problematice.
Mesajele șterse pentru toată lumea după ce le-ați trimis vor fi înlocuite cu:
Ați șters acest mesaj
Pentru a șterge pentru toată lumea un mesaj trimis:
  1. Deschideți WhatsApp și accesați conversația care conține mesajul pe care vreți să îl ștergeți.
  2. Atingeți lung mesajul > alegeți Ștergeți din meniu. Opțional, puteți selecta mai multe mesaje, pentru a le șterge simultan.
    • Dacă vi se cere, atingeți Mai multe
      > alegeți Ștergeți din meniu.
  3. Atingeți Ștergeți
    > Ștergeți pentru toată lumea.
Administratorii unui grup pot șterge mesajele trimise de ceilalți membri ai grupului. Astfel, își pot gestiona grupurile și comunitățile private prin ștergerea pentru toți membrii a mesajelor sau fișierelor media neadecvate sau abuzive. Mesajele șterse de administratori pentru toată lumea vor fi înlocuite cu:
„Acest mesaj a fost șters de admin, [numele adminului]”
Pentru a șterge un mesaj trimis de un alt membru al grupului:
  1. Deschideți WhatsApp și accesați conversația care conține mesajul pe care vreți să îl ștergeți.
  2. Atingeți lung mesajul.
  3. Atingeți Ștergeți
    > Ștergeți pentru toată lumea > OK.
Note:
  • Pentru ca mesajele să fie șterse pentru toată lumea, atât dumneavoastră, cât și destinatarii trebuie să folosiți cea mai recentă versiune de WhatsApp.
  • Este posibil ca destinatarii care folosesc WhatsApp pentru iOS să aibă în continuare fișierele media trimise de dumneavoastră salvate în Poze, chiar și după ce mesajul dumneavoastră s-a șters din conversația WhatsApp.
  • S-ar putea ca destinatarii să vadă mesajul dumneavoastră înainte de a fi șters sau dacă ștergerea a eșuat.
  • Dacă ștergerea pentru toată lumea a eșuat, nu veți primi nicio notificare.
  • După trimiterea unui mesaj, aveți la dispoziție aproximativ două zile pentru a solicita să îl Ștergeți pentru toată lumea.
  • Doar administratorii unui grup pot șterge mesajele trimise de ceilalți membri ai grupului.
  • Dacă sunteți administratorul unui grup, aveți la dispoziție aproximativ două zile pentru a solicita să Ștergeți pentru toată lumea un mesaj trimis de altcineva în conversație.
  • Membrii grupului vor putea vedea ce administrator a ales opțiunea Ștergeți pentru toată lumea.
  • Mesajele șterse de un administrator de grup nu se pot recupera, iar ștergerea lor nu se poate anula.
Ștergerea mesajelor doar pentru dumneavoastră
Puteți șterge de pe telefon copia dumneavoastră a mesajelor trimise sau primite. Această acțiune nu are niciun impact asupra conversațiilor destinatarilor. Aceștia vor vedea în continuare mesajele în propriile conversații.
Pentru a șterge mesaje doar pentru dumneavoastră:
  1. Deschideți WhatsApp și accesați conversația care conține mesajul pe care vreți să îl ștergeți.
  2. Atingeți lung mesajul > alegeți Ștergeți din meniu. Opțional, puteți selecta mai multe mesaje, pentru a le șterge simultan.
    • Dacă vi se cere, atingeți Mai multe
      > alegeți Ștergeți din meniu.
  3. Atingeți Ștergeți
    în partea de sus a ecranului > Ștergeți pentru dvs..
Notă: După ce alegeți opțiunea Ștergeți pentru dvs., aveți 5 secunde pentru a anula această acțiune apăsând pe Anulați înainte ca mesajul să se șteargă definitiv.
Resurse corelate:
Cum puteți șterge mesaje: Android | KaiOS
Cum puteți goli conversații: Android | iPhone
Au fost utile aceste informaţii?
Da
Nu