Üzenetek törlése

Üzeneteket csak saját magad számára vagy mindenkinél is törölhetsz.
Üzenetek törlése mindenkinél
Az üzenetek törlése funkció mindenki számára lehetővé teszi, hogy törölje egy egyéni vagy csoportos csevegésbe küldött üzenetét. Ez különösen akkor hasznos, amennyiben rossz csevegésbe küldted az üzenetet, vagy ha az elküldött üzenet hibás. Csoportadminként jogosult vagy arra is, hogy eltávolítsd a hibás vagy problémás üzeneteket a csevegésből.
Az általad küldött, sikeresen törölt üzenetek helyén az alábbi szöveg fog szerepelni:
Törölted az üzenetet
Általad küldött üzenet törölése mindenkinél:
  1. Nyisd meg a WhatsAppot, és nyisd meg azt a csevegést, amelyikben a törölni kívánt üzenet van.
  2. Koppints, és tartsd lenyomva az ujjad az üzeneten, majd válaszd a Törlés lehetőséget a menüből. Több üzenet törléséhez egyszerre több üzenetet is kijelölhetsz.
    • Ezután koppints a További
      > Törlés lehetőségre.
  3. Koppints a Törlés
    > Törlés mindenkinél lehetőségre.
Ha csoportadmin vagy, más csoporttagok által küldött üzeneteket is törölhetsz. Ez lehetővé teszi az adminok számára a privát csoportok és közösségek kezelését a nem megfelelő vagy sértő üzenetek vagy média törlésével az összes résztvevőnél. Ha egy admin sikeresen töröl egy üzenetet, az üzenet helyén az alábbi szöveg fog szerepelni:
„Ezt az üzenetet egy admin ([admin neve]) törölte”
Egy másik csoporttag által küldött üzenet törlése:
  1. Nyisd meg a WhatsAppot, és nyisd meg azt a csevegést, amelyikben a törölni kívánt üzenet van.
  2. Koppints, és tartsd lenyomva az ujjadat az üzeneten.
  3. Koppints a Törlés
    > Törlés mindenkinél > OK lehetőségre.
Megjegyzés:
  • Ahhoz, hogy az üzenetek mindenkinél sikeresen törlésre kerüljenek, mind neked, mind a fogadó feleknek a WhatsApp legújabb verziójával kell rendelkezniük.
  • Az iOS-es WhatsAppot használó címzetteknek küldött médiafájlok továbbra is elmentve lehetne a fotóik között, akkor is, ha törlöd az üzenetet a WhatsApp-csevegésből.
  • Elképzelhető, hogy a címzett még azelőtt elolvassa az üzenetedet, hogy az törlésre kerülne, vagy ha a törlés nem sikeres.
  • Nem kapsz értesítést róla, ha a törlés nem sikeres mindenkinél.
  • Körülbelül 2 nap áll rendelkezésedre egy üzenet elküldése után, hogy azt mindenkinél töröld.
  • Csak a csoportadminok törölhetik a csoport többi résztvevője által küldött üzeneteket is.
  • A csoportadminoknak körülbelül 2 nap áll a rendelkezésükre egy üzenet elküldése után, hogy azt mindenkinél töröljék.
  • A csoport résztvevői láthatják, hogy melyik admin törölte az üzenetet.
  • A csoportadminok által törölt üzenetek nem állíthatók vissza, és nem lehet fellebbezni ellenük.
Üzenet törlése saját magadnál
Törölheted az általad küldött vagy fogadott üzeneteket. Ez nem törli az üzenetet a fogadó felek csevegéséből. A fogadó felek továbbra is látni fogják az üzenetet a csevegési képernyőn.
Üzenet törlése saját magadnál:
  1. Nyisd meg a WhatsAppot, és nyisd meg azt a csevegést, amelyikben a törölni kívánt üzenet van.
  2. Koppints, és tartsd lenyomva az ujjad az üzeneten, majd válaszd a Törlés lehetőséget a menüből. Több üzenet törléséhez egyszerre több üzenetet is kijelölhetsz.
    • Ezután koppints a További
      > Törlés lehetőségre.
  3. Koppints a Törlés
    > Törlés nálam lehetőségre.
Kapcsolódó források:
Üzenetek törlése: Androidon | KaiOS-en
Csevegések törlése: Androidon | iPhone-on
Ez választ ad a kérdésedre?
Igen
Nem.