Informatie over het gebruik van WhatsApp in het buitenland

Als je in het buitenland bent, kun je je WhatsApp-account nog steeds gebruiken via mobiele data of wifi.
Als je op reis een lokale simkaart gebruikt, kun je WhatsApp nog gewoon gebruiken met je eigen nummer. Als je in dit geval je account opnieuw moet verifiëren, is dit echter niet mogelijk met gebruik van de lokale simkaart. Om een telefoonnummer (opnieuw) te verifiëren voor WhatsApp, moet je de bijbehorende simkaart in je telefoon hebben zitten, met bel- of sms-diensten ingeschakeld.