نحوه حذف حساب

اندروید
iOS
KaiOS
می‌توانید حسابتان را از داخل واتساپ حذف کنید.
حذف حساب غیرقابل‌برگشت است. حتی اگر تصادفی آن را حذف کنید، نمی‌توانیم آن را برگردانیم.
توجه: فقط می‌توانید حسابتان را از دستگاه اصلی‌تان حذف کنید، نه از دستگاه‌های پیوندداده‌شده.
برای حذف حساب
  1. واتساپ را باز کنید.
  2. روی گزینه‌های بیشتر
    more options
    > تنظیمات > حساب > حذف حساب من ضربه بزنید.
  3. شماره تلفنتان را در قالب بین‌المللی کامل وارد کنید و روی حذف حساب ضربه بزنید.
  4. دلیل حذف حسابتان را از منو کرکره‌ای انتخاب کنید.
  5. روی حذف حساب ضربه بزنید.
با حذف حسابتان:
  • حسابتان از واتساپ و تمام دستگاه‌هایتان حذف خواهد شد.
  • سابقه پیام‌هایتان پاک خواهد شد.
  • از همه گروه‌های واتساپ حذف خواهید شد.
  • نسخه پشتیبان «حساب Google» شما حذف خواهد شد.
  • به‌عنوان مدیر یا دنبال‌کننده کانال حذف خواهید شد، اما به‌روزرسانی‌هایی که انجام داده‌اید، یا تعاملات کانال مانند واکنش‌ها یا رأی‌های نظرسنجی حذف نخواهد شد.
  • همه کانال‌هایی که ایجاد کرده‌‌اید حذف خواهد شد.
اگر حسابتان را حذف کنید:
  • نمی‌توانید دوباره به حسابتان دسترسی پیدا کنید.
  • حداکثر ۹۰ روز از ابتدای فرآیند حذف طول می‌کشد تا اطلاعات واتساپ شما حذف شود. نسخه‌های اطلاعاتتان ممکن است بعد‌از ۹۰ روز در فضای ذخیره‌سازی پشتیبان‌گیری که ما برای بازیابی اطلاعات در صورت بروز فاجعه، خطای نرم‌افزاری یا سایر رویدادهای از دست رفتن اطلاعات استفاده می‌کنیم باقی بماند. طی این مدت اطلاعاتتان در واتساپ در دسترستان نیست.
  • اطلاعاتتان در گروه‌هایی که ساخته‌اید یا اطلاعاتی که کاربران دیگر از شما دارند حذف نمی‌شود. برای مثال، نسخه آن‌ها از پیام‌هایی که برایشان ارسال کرده‌اید حذف نمی‌شود.
  • ممکن است حتی بعداز اینکه حسابتان را حذف کردید، ما داده‌های گزارش مشخصی را در پایگاه‌های داده‌مان نگهداری کنیم، اما ارتباط این داده‌ها با اطلاعات تشخیص‌دهنده هویت قطع خواهد شد تا دیگر نتوان آن‌ها را به حسابتان پیوند داد. برای انجام این کار، به‌طور منظم اطلاعات شناسایی خاصی را از این داده‌های گزارش پاک می‌کنیم. همچنین هر نمونه‌ای از شناسه حسابتان را با شناسه جایگزینی جابه‌جا می‌کنیم که پس‌از حذف نمی‌تواند به حسابتان پیوند داده شود.
  • همچنین ممکن است اطلاعاتتان را برای مسائل حقوقی، نقض قوانین، یا پیشگیری از آسیب نگهداری کنیم.
  • برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً به خط‌مشی حریم خصوصی ما مراجعه کنید.
  • اطلاعاتی هم که با سایر شرکت‌های Meta اشتراک‌گذاری کرده‌اید حذف خواهد شد.
اگر پس‌از حذف حساب مخاطبان همچنان شما را به‌عنوان کاربر واتساپ می‌بینند، از آن‌ها بخواهید واتساپ را مجدداً راه‌اندازی کنند.
با این کار مخاطبان واتساپ آن‌ها تازه‌سازی خواهد شد و شما باید از فهرست مخاطبانشان حذف شوید. بااین‌حال، این کار گفتگوی آن‌ها با شما را حذف نخواهد کرد.
کانال‌های واتساپ
حذف حسابتان به‌طور خودکار فعالیت‌های کانال‌ها را حذف نمی‌کند

اگر مالک کانال در واتساپ هستید:
  • اگر می‌خواهید کانال و حساب واتساپ خود را حذف کنید، ابتدا کانالتان را حذف کنید.
  • ممکن است به‌روزرسانی‌های کانال و کانالتان به‌طور خودکار حذف نشود.
    • اگر مدیران کانال دیگری دارید، مالکیت کانال به مدیری منتقل خواهد شد که مدت زمان طولانی‌تری کانال را دنبال کرده است.
    • اگر تنها مدیر کانال هستید، کانالتان حذف خواهد شد. به‌روزرسانی‌ها همچنان برای دنبال‌کنندگان قابل‌مشاهده است، اما افرادی که دنبال‌کننده نیستند نمی‌توانند کانالتان را پیدا کنند یا به‌روزرسانی‌ها را مشاهده کنند.
  • اگر می‌خواهید به‌روزرسانی‌هایی را که در کانالی به‌اشتراک گذاشته‌اید حذف کنید، با نحوه حذف به‌روزرسانی‌ها آشنا شوید.
اگر مدیر کانال هستید:
  • به‌روزرسانی‌هایی که در کانال‌ها به‌اشتراک گذاشته‌اید، حذف نمی‌شود. اگر می‌خواهید به‌روزرسانی‌هایی را که در کانالی به‌اشتراک گذاشته‌اید حذف کنید، با نحوه حذف به‌روزرسانی‌ها آشنا شوید.
منابع مرتبط:
آیا این مطلب به سؤال شما پاسخ می‌دهد؟
بله
خیر