Een catalogus of bedrijf rapporteren

iPhone
Als je denkt dat een bedrijf ons Handelsbeleid schendt, kun je dit rapporteren.
Rapporteer een product of dienst
  1. Open de chat met het bedrijf.
  2. Tik op de bedrijfsnaam om het WhatsApp Business bedrijfsprofiel te bekijken.
  3. Tik op ALLES WEERGEVEN naast de Catalogus.
  4. Tik op het product of de dienst voor Meer informatie.
  5. Tik op Meer opties
    > Rapporteren.
  6. Je hebt twee opties:
    • Om alleen een product of dienst te rapporteren, tik op RAPPORTEREN.
    • Om meer informatie toe te voegen, tik op VERTEL ONS MEER. Daarna selecteer een optie en tik op INZENDEN.
Rapporteer een bedrijf
  1. Ga naar het WhatsApp Business bedrijfsprofiel.
  2. Tik op Bedrijf rapporteren.
  3. Je hebt twee opties:
    • Om een bedrijf te blokkeren en rapporteren, vink je het vakje aan naast de optie Contact blokkeren en chatberichten verwijderen. Daarna, tik op RAPPORTEREN.
    • Om een bedrijf alleen te rapporteren, tik op RAPPORTEREN.