نحوه حذف حساب کاربری

می‌توانید حساب کاربری‌تان را از داخل «واتساپ» حذف کنید. حذف حساب کاربری فرایندی غیر قابل بازگشت است که حتی اگر بر حسب تصادف آن را انجام داده باشید، ما قادر به بازگرداندن آن نخواهیم بود.
برای حذف حساب کاربریتان:
  1. گزینه‌ها > تنظیمات > حساب کاربری > حساب کاربریم را حذف کن را فشار دهید.
  2. کد کشورتان را انتخاب کنید و شماره تلفنتان را وارد کنید.
  3. حذف > حذف را فشار دهید.
با حذف حساب کاربری خود:
  • حساب کاربری‌تان از «واتساپ» حذف می‌شود.
  • تاریخچه پیام‌هایتان از گوشی حذف می‌شود.
  • از همه گروه‌های واتساپتان حذف می‌شوید.
اگر حساب کاربری‌تان را حذف کنید:
  • نمی‌توانید دوباره به حساب کاربری‌تان دسترسی پیدا کنید.
  • حداکثر ۹۰ روز از ابتدای فرآیند حذف طول می‌کشد تا اطلاعات «واتساپ» شما حذف شود. نسخه‌های اطلاعاتتان ممکن است بعد از ۹۰ روز در فضای ذخیره‌سازی پشتیبان‌گیری که ما برای بازیابی اطلاعات در صورت بروز فاجعه، خطای نرم‌افزاری یا سایر رویدادهای از دست رفتن اطلاعات استفاده می‌کنیم باقی بماند. طی این مدت اطلاعاتتان در «واتساپ» در دسترس شما نیست.
  • اگر حساب کاربری‌تان را حذف کنید، اطلاعات گروه‌هایی که ایجاد کرده‌اید یا اطلاعاتی که کاربر دیگر از شما دارند (مانند کپی پیام‌هایی که به آن‌ها فرستاده‌اید) حذف نمی‌شود.
  • ممکن است حتی بعد از اینکه حساب کاربری‌تان را حذف کردید، ما داده‌های گزارش مشخصی را در پایگاه‌های داده‌مان نگهداری کنیم، اما ارتباط این داده‌ها با اطلاعات هویتی قطع می‌شود تا دیگر نتوان آن‌ها را به حساب کاربری‌تان پیوند داد. برای انجام این کار، ما به‌طور مرتب اطلاعات شناسایی مشخصی را از این داده‌های گزارش حذف می‌کنیم و همه موارد حاوی شناسه حسابتان را با شناسه‌ای جایگزین می‌کنیم که قابل پیوند دادن به حساب کاربری‌تان بعد از حذف نباشد.
  • همچنین ممکن است اطلاعاتتان را برای مسائل حقوقی، نقض قوانین، یا پیشگیری از آسیب نگهداری کنیم.
  • برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً به خط‌مشی حریم خصوصی ما مراجعه کنید.
  • اطلاعاتی هم که با سایر شرکت‌های Metaهم‌گذاری کرده‌اید حذف خواهد شد.
منابع مرتبط:
چگونگی حذف حساب کاربریتان را فرا بگیرید در: اندروید | iPhone
آیا این مفید بود؟
بله
خیر