Groepsmeldingen dempen en dempen opheffen

Windows
Je kunt groepschatmeldingen voor een bepaalde tijd dempen. Je ontvangt nog wel berichten die naar de groep worden gestuurd, maar je telefoon trilt niet of maakt geen geluid als ze worden ontvangen.
Groepsmeldingen dempen
  1. Open WhatsApp > ga naar de groepschat > klik op het groepsonderwerp.
  2. Vink het veld Dempen aan.
  3. Selecteer hoelang je de meldingen wilt dempen.
  4. Klik op MELDINGEN DEMPEN.
Andere opties:
  • Houd je muis boven de groep in je lijst met chats en klik op Menu
    > Meldingen dempen. Selecteer hoelang je meldingen wilt dempen > klik op MELDINGEN DEMPEN.
  • Open de groepschat, klik op Menu
    > Meldingen dempen. Selecteer hoelang je meldingen wilt dempen > klik op MELDINGEN DEMPEN.
Dempen van groepsmeldingen opheffen
  1. Open WhatsApp > ga naar de groepschat > klik op het groepsonderwerp.
  2. Verwijder het vinkje van het veld Gedempt.
  3. Klik op DEMPEN OPHEFFEN.