Jak změnit nastavení soukromí

Ve výchozím nastavení soukromí aplikace WhatsApp platí následující:
  • Čas vaší poslední aktivity (funkce Naposledy) a stav online, profilové foto, informace a oznámení o přečtení se budou zobrazovat všem uživatelům.
  • Vaše aktualizace stavu se budou zobrazovat pouze vašim kontaktům.
  • Do skupin vás bude moct přidat kdokoliv.
Změna nastavení soukromí
  1. Na zařízení typu:
    • Android: Klepněte na Více možností
      > Nastavení > Účet > Soukromí.
    • iPhone: Klepněte na Nastavení > Účet > Soukromí.
    • KaiOS: Zvolte Možnosti > Nastavení > Účet > Soukromí.
    • Počítač: Klikněte na ikonu Nabídky
      > Nastavení > Soukromí.
  2. Následně můžete změnit:
    • komu se bude zobrazovat čas vaší poslední aktivity (funkce Naposledy) a stav online,
    • komu se bude zobrazovat vaše profilová fotografie,
    • komu se bude zobrazovat vaše profilová informace,
    • komu se budou zobrazovat vaše aktualizace stavu,
    • komu se budou zobrazovat oznámení o přečtení,
    • kdo vás může přidávat do skupin.
Upozornění:
  • Pokud se rozhodnete čas své poslední aktivity a stav online nesdílet, nebude se vám zobrazovat ani čas poslední aktivity a stav online ostatních.
  • Pokud vypnete odesílání oznámení o přečtení, nebudou se vám zobrazovat oznámení o přečtení ani u ostatních. Ve skupinových chatech jsou oznámení o přečtení odesílána vždy.
  • Pokud má někdo z vašich kontaktů oznámení o přečtení vypnutá, neuvidíte, zda si zobrazil vaše aktualizace stavu.
  • Uživatelé, kteří jsou online ve stejném chatu, uvidí, když budete psát.
Bylo to užitečné?
Ano
Ne