Je media beheren

KaiOS
Foto‘s en video‘s die je in WhatsApp ontvangt, worden automatisch bewaard in, en zijn beschikbaar via de Galerij en Video van je telefoon.
Ontvangen media niet langer bewaren
  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op Opties > Instellingen > Chats.
  3. Zorg ervoor dat Media tonen in galerij geselecteerd is en tik UITSCHAKELEN.
Verander je van idee en wil je de ontvangen media toch bewaren, dan kun je deze instelling opnieuw inschakelen.
Ontvangen media bewaren
  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op Opties > Instellingen > Chats.
  3. Zorg ervoor dat Media tonen in galerij geselecteerd is en tik INSCHAKELEN.