Kan geen meldingen ontvangen in Chrome

Web en desktop
Als je geen meldingen ontvangt in WhatsApp Web, zorg er dan voor dat je meldingen zijn ingeschakeld in je browser.
Meldingen inschakelen
  1. In je browser, klik op Bureaubladmeldingen inschakelen in de blauwe banner bovenaan je chatlijst.
  2. Volg de aanwijzingen op het scherm.
Belangrijk: Als je de blauwe banner niet ziet, vernieuw dan de pagina. Als je de banner dan nog steeds niet ziet, kan het zijn dat je de meldingen hebt gedempt of uitgeschakeld in de WhatsApp-instellingen.
Meldingen deblokkeren
  1. In je browser, klik op het symbool Meer > Instellingen.
    • Of klik op Chrome > Voorkeuren…
  2. Onder Privacy en beveiliging, klik op Site-instellingen > Meldingen.
  3. Zorg ervoor dat Vragen (standaard) is ingeschakeld.
  4. Als https://web.whatsapp.com geblokkeerd is, klik dan op het symbool Meer ernaast > Toestaan.