Media verzenden

Windows
Foto's, video's, documenten of contacten verzenden
  1. Open een individuele chat of groepschat.
  2. Klik op Bijvoegen
    of
    , en klik dan op:
    • Foto's en video's om foto's of video's te selecteren op je computer. Je kunt tot 30 foto's of video's per keer verzenden en een onderschrift toevoegen aan elke foto of video. Je kunt ook een foto of video direct naar het tekstvak slepen. De limiet voor elke video die je verzendt is 16 MB.
    • Camera om een foto te nemen met de camera van je computer.
    • Document om documenten op je computer te selecteren. Je kunt ook een document direct naar het tekstvak slepen. De maximale toegestane documentgrootte is 2 GB.
    • Contact om de contactgegevens van één van je opgeslagen contacten te verzenden via WhatsApp.
  3. Klik op Verzenden
    of
    .
Een spraakbericht versturen
  1. Open een individuele chat of groepschat.
  2. Klik op de microfoon
    of
    en spreek in de microfoon van je computer.
  3. Zodra je klaar bent, klik op Bevestigen
    om het spraakbericht te verzenden.
Let op: Tijdens het opnemen van een spraakbericht, klik je op Annuleren
om de opname te annuleren.
Een foto of video opslaan op je computer
  1. Klik op de foto of video die je wilt opslaan.
  2. Klik op Downloaden
    of
    . Wanneer gevraagd, klik op Opslaan.
Relevante bronnen:
Media verzenden: Android | iPhone | KaiOS