Je WhatsApp-status delen op andere apps

iOS
Je kunt je WhatsApp-statusupdates delen naar Facebook-verhalen en andere apps. Lees dit artikel voor meer informatie over de privacystatus.
Je statusupdate delen via je Facebook-verhaal
Om je WhatsApp-status via je Facebook-verhaal te delen, moet je van tevoren je Facebook-account bevestigen op WhatsApp. Zodra je je Facebook-account hebt bevestigd, kun je een statusupdate maken en deze via je Facebook-verhaal delen.
  1. Tik op het tabblad Updates en maak een statusupdate.
  2. Tik op Mijn status. Selecteer de statusupdate die je wilt delen en tik vervolgens op
    more
    .
  3. Zodra je status is verzonden, tik je op Delen op Facebook-verhaal in het deelvenster Status en volg je de instructies.
Je WhatsApp-statusupdate delen in andere apps
  1. Tik op het tabblad Updates en maak een statusupdate.
  2. Tik bij de kop Statusop Mijn status.
  3. Tik op
    more
    naast de statusupdate die je wilt delen. Tik vervolgens op Delen... en selecteer de app waarmee je je statusupdate wilt delen.
Relevante bronnen:
Meer informatie over Facebook-verhalen vind je in het Facebook-helpcentrum.