Je WhatsApp-status delen op andere apps

Op Android en iPhone kun je je WhatsApp-statusupdates delen via Facebook-verhalen en andere apps. Lees dit artikel voor meer informatie over de privacystatus.
Je statusupdate delen via je Facebook-verhaal
Om je WhatsApp-status via je Facebook-verhaal te delen, moet je van tevoren je Facebook-account bevestigen op WhatsApp. Zodra je je Facebook-account hebt bevestigd, kun je een statusupdate maken en deze via je Facebook-verhaal delen.
  1. Tik op het tabblad Updates en maak een statusupdate.
    • Android: Tik bij de kop Status op Mijn status. Tik op
      more
      naast de statusupdate die je wilt delen > Delen via Facebook > NU DELEN.
    • iPhone: Tik bij de kop Status op Mijn status. Als de statusupdate die je wilt delen, wordt afgespeeld, tik je op het pictogram oog. Tik vervolgens op
      more
      > Deel via Facebook > Deel nu.
Je WhatsApp-statusupdate delen in andere apps
  1. Tik op het tabblad Updates en maak een statusupdate.
    • Android: Tik bij de kop Status op Mijn status. Tik op
      more
      naast de statusupdate die je wilt delen > Delen ... Tik vervolgens op de app waarmee je je statusupdate wilt delen.
    • iPhone: Tik bij de kop Status op Mijn status. Als de statusupdate die je wilt delen, wordt afgespeeld, tik je op het pictogram oog. Tik vervolgens op
      more
      > Deel. Tik vervolgens op de app waarmee je je statusupdate wilt delen.
Relevante bronnen:
Meer informatie over Facebook-verhalen vind je in het Facebook-helpcentrum.