Info over WhatsApp-toestemmingen

iPhone
Gebruik je voor het eerst functies in WhatsApp die toegang vereisen tot informatie of apps vanaf je Android-telefoon, dan krijg je een scherm te zien waarin om je toestemming wordt gevraagd. Als je toestemmingen uitschakelt, kun je sommige WhatsApp-functies niet gebruiken.
Als je WhatsApp al geïnstalleerd hebt, kun je de toestemmingen die de app gebruikt beheren in de instellingen van je telefoon. Open de Instellingen van je telefoon, tik vervolgens op Apps & meldingen > WhatsApp > Toestemmingen.
Voor meer informatie over hoe we data verzamelen en gebruiken, lees ons Privacybeleid.