Het bekijken van je WhatsApp Business-QR-code

Je WhatsApp Business-QR-code is een scanbare afbeelding waarmee klanten eenvoudig een bericht naar je kunnen verzenden. Je klanten hoeven alleen je code te scannen om direct je contactgegevens te ontvangen.
Je WhatsApp Business-QR-code bekijken
  1. Open de WhatsApp Business-app > tik op Meer opties
    > Instellingen.
  2. Tik op de QR-code naast je naam of tik op Bedrijfstools > Korte link > QR-code bekijken.
Business-tip: Druk een kopie van je WhatsApp Business-QR-code af en hang deze op een zichtbare plek op zodat klanten je eenvoudig kunnen vinden op WhatsApp.
Relevante bronnen:
Info over de WhatsApp-QR-code voor bedrijven