Kilépés egy csoportból és csoportok törlése

Ha te vagy a csoportadmin, akkor egy csoportot minden résztvevőnél törölhetsz. A csoport törlése előtt el kell távolítanod minden résztvevőt, majd kilépned a csoportból.
A csoport törlése után a csevegési listában nem fogod látni a csoportot, és a csevegési előzmények is törlődnek a telefonodról. A többi résztvevő továbbra is látni fogja a csoportot a csevegési listájában. Azonban senki nem fog tudni üzeneteket küldeni.
Résztvevők eltávolítása
  1. Nyisd meg a csoportos WhatsApp-csevegést, majd koppints a csoport nevére. Vagy tartsd nyomva a csoportot a CSEVEGÉSEK lapon.
  2. Koppints a résztvevő nevére, majd a(z) {résztvevő} eltávolítása > OK lehetőségre.
A csoportból való kilépés
Miután minden résztvevőt eltávolítottál, ki kell lépned a csoportból.
  1. Nyisd meg a csoportos WhatsApp-csevegést, majd koppints a csoport nevére. Vagy koppints, és tartsd lenyomva a csoportot a CSEVEGÉSEK lapon.
  2. Koppints a Kilépés a csoportból > KILÉPÉS lehetőségre.
Csoport törlése
Miután kiléptél egy csoportból, lehetőséged van a csoport törlésére.
  1. Nyisd meg a csoportos WhatsApp-csevegést, majd koppints a csoport nevére.
    • Vagy koppints, és tartsd lenyomva a csoportot a CSEVEGÉSEK lapon.
  2. Koppints a Csoport törlése > TÖRLÉS lehetőségre.
    • Ha nem szeretnéd törölni a csoporthoz kapcsolódó médiatartalmakat a telefonodról, ügyelj rá, hogy ne legyen bejelölve a Csevegés médiafájljainak törlése vagy a Csevegések médiafájljainak törlése lehetőség.
Ez választ ad a kérdésedre?
Igen
Nem.