Üzenetek törlése

Android
iOS
KaiOS
Web és asztal
Windows
Mac
Üzeneteket csak saját magad számára vagy mindenkinél is törölhetsz. Ha ehelyett inkább szerkeszteni szeretnél egy üzenetet, az elküldés után 15 percig van rá lehetőséged.
Ha törölsz egy üzenetet, azt nem tudod visszaállítani, kivéve, ha az üzenet szerepel egy biztonsági mentésben.
Üzenetek törlése mindenkinél
Ezzel a funkcióval törölhetsz bizonyos üzeneteket, amelyeket egy egyéni vagy csoportos csevegésbe küldtél. Ez különösen akkor hasznos, amennyiben rossz csevegésbe küldted az üzenetet, vagy ha az elküldött üzenet hibás. Csoportadminként a mások által küldött problémás üzeneteket eltávolíthatod a csevegésből.
Az általad küldött, törölt üzenetek helyén az alábbi szöveg fog szerepelni:
Ez az üzenet törlésre került
Általad küldött üzenet törlése mindenkinél
  1. Nyisd meg a WhatsAppot, és nyisd meg azt a csevegést, amelyikben a törölni kívánt üzenet van.
  2. Tartsd megérintve az üzenetet, majd a menüben koppints a Törlés lehetőségre. Több üzenet törléséhez egyszerre több üzenetet is kijelölhetsz.
    • A menüben koppints a(z)
      more
      > Törlés lehetőségre.
  3. Koppints a(z)
    delete message
    > Törlés mindenkinél lehetőségre.
A csoportadminok egy másik csoporttag által küldött üzeneteket is törölhetnek. Ez lehetővé teszi az adminok számára, hogy a privát csoportokban és közösségekben törölhessék a nem megfelelő üzeneteket és médiafájlokat az összes tagnál. Ha egy admin töröl egy üzenetet, az üzenet helyén az alábbi szöveg fog szerepelni:
„Ezt az üzenetet egy admin ([admin neve]) törölte”
Egy másik csoporttag által küldött üzenet törlése
  1. Nyisd meg a WhatsAppot, és nyisd meg azt a csevegést, amelyikben a törölni kívánt üzenet van.
  2. Koppints, és tartsd lenyomva az ujjadat az üzeneten.
  3. Koppints a(z)
    delete message
    > Törlés mindenkinél > Törlés lehetőségre.
Megjegyzés:
  • Neked és az üzenet címzettjeinek is a WhatsApp legújabb verzióját kell használnotok.
  • Az iOS-es WhatsAppot használó címzetteknek küldött médiafájlokat továbbra is lehetséges, hogy a rendszer elmenti a fotóik közé, akkor is, ha törlöd az üzenetet a WhatsApp-csevegésből.
  • Elképzelhető, hogy a címzett még azelőtt elolvassa az üzenetedet, hogy az törlésre kerülne, vagy ha a törlés nem sikeres.
  • Nem kapsz értesítést róla, ha a törlés nem sikeres mindenkinél.
  • Körülbelül két nap áll rendelkezésedre egy üzenet elküldése után, hogy azt mindenkinél töröld.
  • Csak a csoportadminok törölhetik a csoport többi tagja által küldött üzeneteket.
  • A csoportadminoknak körülbelül két nap áll a rendelkezésükre egy üzenet elküldése után, hogy azt mindenkinél töröljék.
  • A csoporttagok láthatják, hogy melyik admin törölte az üzenetet mindenkinél.
  • A csoportadminok által törölt üzenetek nem állíthatók vissza, és nem lehet a döntés visszavonását kérni.
Üzenet törlése saját magadnál
Törölheted az általad küldött vagy fogadott üzeneteket. Ez nem törli az üzenetet a fogadó felek csevegéséből. A fogadó felek továbbra is látni fogják az üzenetet a csevegési képernyőn.
  1. Nyisd meg a WhatsAppot, és nyisd meg azt a csevegést, amelyikben a törölni kívánt üzenet van.
  2. Tartsd megérintve az üzenetet, majd koppints a(z)
    delete message
    > Törlés nálam lehetőségre. Több üzenet törléséhez egyszerre több üzenetet is kijelölhetsz.
Megjegyzés: a Törlés nálam lehetőség választását követően 5 másodperced van a művelet visszavonására, amelyet a Visszavonás gomb segítségével tehetsz meg. 5 másodperc elteltével a törölt üzeneteket nem lehet visszaállítani. Felhívjuk a figyelmed, hogy a WhatsApp nem tudja visszaállítani a törölt üzeneteket.
Médiatartalom törlése egy csevegésből
Törölheted az általad küldött vagy fogadott médiatartalmakat. Ez nem törli az üzenetet a fogadó felek csevegéséből. A fogadó felek továbbra is látni fogják a médiatartalmat a csevegési képernyőn.
  1. Koppints, és tartsd lenyomva az ujjadat a médiatartalmon.
  2. Koppints a(z)
    delete message
    lehetőségre.
  3. Az első üzenet kiválasztása után kiválaszthatsz további törlendő üzeneteket is, mielőtt a(z)
    delete message
    lehetőségre koppintanál.
Nincs mód arra, hogy az összes médiatartalmat egy lépésben töröld egy csevegésből. Több médiatartalom törlésének a legegyszerűbb módja a következő:
  1. Nyisd meg a csevegést.
  2. Koppints a csevegés nevére a csevegés információs oldalának megnyitásához.
  3. Koppints a Média, linkek és dokumentumok lehetőségre.
  4. Koppints a Kiválasztás lehetőségre.
  5. Koppints a kívánt médiatartalmakra a kiválasztásukhoz.
  6. Koppints a(z)
    delete message
    lehetőségre.
Kapcsolódó források:
Ez választ ad a kérdésedre?
Igen
Nem.