نحوه حذف پیام‌ها

اندروید
iOS
KaiOS
وب و دسکتاپ
Windows
Mac
می‌توانید پیام‌ها را فقط برای خودتان حذف کنید یا درخواست کنید پیام‌ها برای همه حذف شود. اگر در عوض بخواهید یک پیام را ویرایش کنید، تا ۱۵ دقیقه پس‌از ارسال می‌توانید این کار را انجام دهید.
وقتی پیامی را حذف می‌کنید راهی برای بازگرداندن آن وجود ندارد، مگر اینکه پیام موردنظر در نسخه پشتیبانی گنجانده شده باشد.
حذف پیام‌ها برای همه
حذف پیام‌ها برای همه به شما این امکان را می‌دهد که پیام‌های مشخصی را که به گفتگویی دونفره یا گروهی فرستاده‌اید حذف کنید. این امکان به‌ویژه زمانی سودمند است که پیامی را به‌اشتباه در گفتگویی ارسال کرده باشید یا در پیام ارسالی‌تان اشتباهی وجود داشته باشد. به‌عنوان مدیر گروه، می‌توانید پیام‌های مشکل‌سازی را که سایر اعضا ارسال کرده‌اند از گفتگو حذف کنید.
پیام‌های ارسالی که برای همه حذف می‌شود با این عبارت جایگزین خواهد شد:
«این پیام حذف شده است»
برای حذف پیام‌هایی که برای همه ارسال کرده‌اید
  1. واتساپ را باز کنید و به گفتگویی که پیام موردنظر برای حذف در آن است بروید.
  2. روی پیام موردنظر ضربه بزنید و نگه دارید > از منو حذف را انتخاب کنید. یا اینکه پیام‌های بیشتری را برای حذف هم‌زمان انتخاب کنید.
    • اگر درخواست شد، روی
      more
      ضربه بزنید > از منو حذف را انتخاب کنید.
  3. روی
    delete message
    > حذف برای همه ضربه بزنید.
مدیران گروه می‌توانند پیام‌های ارسال‌شده توسط یکی دیگر از اعضای گروه را حذف کنند. این قابلیت به مدیران این امکان را می‌دهد که با حذف پیام‌ها یا رسانه‌های نامناسب برای همه اعضا، گروه‌ها و انجمن‌های خصوصی‌شان را مدیریت کنند. وقتی مدیر پیامی را برای همه حذف می‌کند، پیام حذف‌شده با این عبارت جایگزین خواهد شد:
«این پیام را مدیر [نام مدیر] حذف کرد»
برای حذف پیام ارسالی یکی دیگر از اعضای گروه
  1. واتساپ را باز کنید و به گفتگویی که پیام موردنظر برای حذف در آن است بروید.
  2. روی پیام موردنظر ضربه بزنید و نگه دارید.
  3. روی
    delete message
    > حذف برای همه > حذف ضربه بزنید.
توجه:
  • شما و گیرندگان پیام باید از آخرین نسخه واتساپ استفاده کنید.
  • برای گیرندگانی که از واتساپ نسخه iOS استفاده می‌کنند، ممکن است رسانه‌های ارسالی‌تان حتی پس از حذف پیام از گفتگوی واتساپ، همچنان در بخش Photos (عکس‌ها) در تلفنشان ذخیره شده باشد.
  • ممکن است گیرندگان پیش از حذف شدن پیام یا درصورت ناموفق بودن حذف، پیامتان را ببینند.
  • اگر حذف پیام برای همه موفقیت‌آمیز نباشد، برایتان اعلان ارسال نخواهد شد.
  • پس‌از ارسال پیام دو روز فرصت دارید برای حذف برای همه درخواست دهید.
  • فقط مدیران گروه می‌توانند پیام‌های ارسالی سایر اعضای گروه را حذف کنند.
  • پس‌از اینکه شخص دیگری پیامی بفرستد، مدیران گروه دو روز فرصت دارند برای حذف برای همه درخواست دهند.
  • اعضای گروه می‌توانند ببینند کدام مدیر حذف برای همه را انتخاب کرده است.
  • پیام‌هایی که مدیر گروه حذف می‌کند، قابل‌بازیابی نیست و امکان تجدیدنظر وجود ندارد.
حذف پیام‌ها برای خودتان
می‌توانید نسخه خودتان از پیام‌های ارسالی یا دریافتی را در تلفنتان حذف کنید. این کار تأثیری بر گفتگوهای سایر گیرندگان ندارد. گیرندگان همچنان پیام‌ها را در صفحه گفتگوی خود خواهند دید.
  1. واتساپ را باز کنید و به گفتگویی که پیام موردنظر برای حذف در آن است بروید.
  2. روی پیام ضربه بزنید و نگه دارید > سپس روی
    delete message
    > حذف برای من ضربه بزنید. یا اینکه پیام‌های بیشتری را برای حذف هم‌زمان انتخاب کنید.
توجه: بعد از انتخاب حذف برای من، پیش از حذف دائمی پیام ۵ ثانیه برای واگرد این اقدام فرصت دارید و می‌توانید این کار را با فشار دادن واگرد انجام دهید.
منابع مرتبط:
آیا این مطلب به سؤال شما پاسخ می‌دهد؟
بله
خیر