نحوه حذف پیام‌ها

اندروید
iOS
KaiOS
وب و دسکتاپ
Windows
Mac
می‌توانید پیام‌ها را فقط برای خودتان حذف کنید یا درخواست کنید پیام‌ها برای همه حذف شود. اگر درعوض بخواهید پیامی را ویرایش کنید، تا ۱۵ دقیقه پس‌از ارسال می‌توانید این کار را انجام دهید.
وقتی پیامی را حذف می‌کنید راهی برای بازگرداندن آن وجود ندارد، مگر اینکه پیام موردنظر در نسخه پشتیبانی گنجانده شده باشد.

حذف پیام‌ها برای همه

حذف پیام‌ها برای همه به شما امکان می‌دهد پیام‌های مشخصی را که به گروه یا فردی فرستاده‌اید حذف کنید. این امکان به‌ویژه زمانی کارایی دارد که پیامی را برای گفتگوی اشتباه ارسال کرده باشید یا در پیام ارسالی‌تان خطایی وجود داشته باشد. به‌عنوان مدیر گروه، می‌توانید پیام‌های مشکل‌سازی را که سایر اعضا ارسال کرده‌اند از گفتگو حذف کنید.
پیام‌های ارسالی که برای همه حذف می‌شود با این عبارت جایگزین خواهد شد:
«این پیام حذف شده است»

حذف پیام‌های ارسالی شما برای همه

  1. واتساپ را باز کنید و به گفتگویی که پیام موردنظر برای حذف در آن است بروید.
  2. روی پیام موردنظر ضربه بزنید و نگه دارید. یا اینکه پیام‌های بیشتری را برای حذف هم‌زمان انتخاب کنید.
  3. روی
    delete
    > حذف برای همه ضربه بزنید.
مدیران گروه می‌توانند پیام‌های ارسال‌شده توسط یکی دیگر از اعضای گروه را حذف کنند. این قابلیت به مدیران این امکان را می‌دهد که با حذف پیام‌ها یا رسانه‌های نامناسب یا توهین‌آمیز برای همه اعضا، گروه‌ها و انجمن‌های خصوصی‌شان را مدیریت کنند. وقتی مدیر پیامی را برای همه حذف می‌کند، پیام حذف‌شده با این عبارت جایگزین خواهد شد:
«این پیام را مدیر [نام مدیر] حذف کرد»

حذف پیام ارسالی یکی دیگر از اعضای گروه

  1. واتساپ را باز کنید و به گفتگویی که پیام موردنظر برای حذف در آن است بروید.
  2. روی پیام موردنظر ضربه بزنید و نگه دارید.
  3. در بالای برگه گفتگوها، روی
    delete
    > حذف برای همه ضربه بزنید.
توجه:
  • شما و گیرندگان پیام باید از آخرین نسخه واتساپ استفاده کنید.
  • برای گیرندگانی که از واتساپ نسخه iOS استفاده می‌کنند، ممکن است رسانه‌های ارسالی شما حتی بعداز حذف پیام از گفتگوی واتساپ، همچنان در بخش Photos (عکس‌ها) در تلفنشان ذخیره شده باشد.
  • ممکن است گیرندگان پیش‌از حذف شدن پیام یا درصورت ناموفق بودن حذف، پیامتان را ببینند.
  • اگر حذف پیام برای همه موفقیت‌آمیز نباشد، برایتان اعلان ارسال نخواهد شد.
  • پس‌از ارسال پیام دو روز فرصت دارید برای حذف برای همه درخواست دهید.
  • فقط مدیران گروه می‌توانند پیام‌های ارسالی سایر اعضای گروه را حذف کنند.
  • پس‌از اینکه شخص دیگری پیامی بفرستد، مدیران گروه دو روز فرصت دارند برای حذف برای همه درخواست دهند.
  • اعضای گروه می‌توانند ببینند کدام مدیر حذف برای همه را انتخاب کرده است.
  • پیام‌هایی که مدیر گروه حذف کرده است قابل‌بازیابی نیست و امکان تجدیدنظر وجود ندارد.

حذف پیام‌ها برای خودتان

می‌توانید نسخه خودتان از پیام‌های ارسالی یا دریافتی را در تلفنتان حذف کنید. این کار تأثیری بر گفتگوهای سایر گیرندگان ندارد. گیرندگان همچنان پیام‌ها را در صفحه گفتگوی خود خواهند دید.
  1. واتساپ را باز کنید و به گفتگویی بروید که پیام موردنظر برای حذف در آن است.
  2. روی پیام موردنظر ضربه بزنید و نگه دارید. یا می‌توانید روی پیام‌های بیشتری ضربه بزنید تا چند پیام به‌طور هم‌زمان حذف شود.
  3. روی
    delete
    در بالای صفحه > حذف برای من ضربه بزنید.
توجه: بعداز انتخاب حذف برای من، پیش‌از حذف دائمی پیام ۵ ثانیه برای واگرد این اقدام فرصت دارید و می‌توانید این کار را با ضربه زدن روی واگرد انجام دهید. بعد‌‌از ۵ ثانیه، دیگر نمی‌توانید پیام‌های حذف‌شده را بازیابی کنید. لطفاً درجریان باشید که واتساپ نمی‌تواند پیام‌های حذف‌شده را برای شما بازیابی کند.

حذف رسانه از گفتگو

می‌توانید نسخه خودتان از رسانه‌های ارسالی یا دریافتی را در تلفنتان حذف کنید. این کار تأثیری بر گفتگوهای سایر گیرندگان ندارد. گیرندگان شما همچنان رسانه‌ها را در صفحه گفتگویشان خواهند دید.
  1. روی فایل رسانه ضربه بزنید و نگه دارید.
  2. روی
    delete
    ضربه بزنید.
  3. پس‌از انتخاب اولین پیام، می‌توانید قبل‌از ضربه زدن روی
    delete
    پیام‌های دیگری را برای حذف انتخاب کنید.
راهی برای حذف همه رسانه‌ها در گفتگو در یک مرحله وجود ندارد. آسان‌ترین راه برای حذف چندین رسانه، انجام این کارهاست:
  1. گفتگو را باز کنید.
  2. روی نام گفتگو ضربه بزنید تا وارد صفحه اطلاعات گفتگو شوید/
  3. روی رسانه‌ها، پیوندها و اسناد ضربه بزنید.
  4. روی رسانه‌هایی که می‌خواهید حذف شود ضربه بزنید و نگه دارید.
  5. روی
    delete
    ضربه بزنید.

منابع مرتبط:

آیا این مطلب به سؤال شما پاسخ می‌دهد؟

بله
خیر