نحوه حذف پیام‌ها

اندروید
iPhone
KaiOS
وب و دسکتاپ
Windows
می‌توانید پیام‌ها را فقط برای خودتان حذف کنید یا درخواست کنید پیام‌ها برای همه حذف شود.
حذف پیام‌ها برای همه
حذف پیام‌ها برای همه به شما این امکان را می‌دهد که پیام‌های مشخصی را که به گفتگویی گروهی یا فردی فرستاده‌اید حذف کنید. این امکان به‌ویژه زمانی سودمند است که پیامی را به‌اشتباه در گفتگویی ارسال کرده باشید یا در پیام ارسالی‌تان اشتباهی وجود داشته باشد. به‌عنوان مدیر گروه، همچنین می‌توانید پیام‌های اشتباه یا مشکل‌ساز را از گفتگو حذف کنید.
پیام‌های ارسالی که برای همه حذف می‌شود با این عبارت جایگزین خواهد شد:
«شما این پیام را حذف کردید»
برای حذف پیام‌هایی که برای همه ارسال کرده‌اید:
  1. واتساپ را باز کنید و به گفتگویی که پیام موردنظر برای حذف در آن است بروید.
  2. روی فهرست
    کلیک کنید.
  3. روی حذف پیام > حذف برای همه کلیک کنید.
اگر مدیر گروه هستید، می‌توانید پیام‌های ارسال‌شده توسط یکی دیگر از شرکت‌کنندگان گروه را حذف کنید. این قابلیت به مدیران این امکان را می‌دهد که با حذف پیام‌ها یا رسانه‌های نامناسب یا توهین‌آمیز برای همه اعضا، گروه‌ها و انجمن‌های خصوصی‌شان را مدیریت کنند. وقتی مدیر پیامی را برای همه حذف می‌کند، پیام حذف‌شده با این عبارت جایگزین خواهد شد:
«این پیام را مدیر (نام مدیر) حذف کرد»
برای حذف پیام ارسال‌شده توسط یکی دیگر از شرکت‌کنندگان گروه:
  1. واتساپ را باز کنید و به گفتگویی که پیام موردنظر برای حذف در آن است بروید.
  2. روی فهرست
    کلیک کنید.
  3. روی حذف پیام > حذف برای همه > قبول کلیک کنید.
توجه:
  • برای اینکه پیام‌ها باموفقیت برای همه حذف شود، هم شما و هم گیرندگان پیام باید از آخرین نسخه واتساپ استفاده کنید.
  • برای گیرندگانی که از واتساپ نسخه iOS استفاده می‌کنند، ممکن است رسانه‌های ارسالی‌تان حتی پس از حذف پیام از گفتگوی واتساپ، همچنان در بخش Photos (عکس‌ها) تلفنشان ذخیره شده باشد.
  • ممکن است گیرندگان پیش از حذف شدن پیام یا درصورت ناموفق بودن حذف، پیامتان را ببینند.
  • اگر حذف پیام برای همه موفقیت‌آمیز نباشد، برایتان اعلان ارسال نخواهد شد.
  • پس از ارسال پیام، حدود ۲ روز فرصت دارید برای حذف برای همه درخواست دهید.
  • فقط مدیران گروه می‌توانند پیام‌های ارسالی سایر شرکت‌کنندگان گروه را حذف کنند.
  • پس از ارسال پیام توسط شخصی دیگر، مدیران گروه حدود ۲ روز فرصت دارند برای حذف برای همه درخواست دهند.
  • شرکت‌کنندگان گروه می‌توانند ببینند کدام مدیر حذف برای همه را انتخاب کرده است.
  • پیام‌هایی که مدیر گروه حذف کرده است قابل‌بازیابی نیست و امکان تجدیدنظر وجود ندارد.
حذف پیام‌ها برای خودتان
می‌توانید نسخه خودتان از پیام‌های ارسالی یا دریافتی را در تلفنتان حذف کنید. این کار تأثیری بر گفتگوهای گیرندگان ندارد. گیرندگان همچنان پیام‌ها را در صفحه گفتگوی‌شان خواهند دید.
  1. واتساپ را باز کنید و به گفتگویی که پیام موردنظر برای حذف در آن است بروید.
  2. روی فهرست
    کلیک کنید.
  3. روی حذف پیام > حذف برای من کلیک کنید.
توجه: بعد از انتخاب حذف برای من، پیش از حذف دائمی پیام ۵ ثانیه برای بازگشت عملیات فرصت دارید و می‌توانید این کار را با کلیک کردن روی بازگشت عملیات انجام دهید.
منابع مرتبط:
نحوه حذف پیام‌ها در: Android | ‏iPhone | ‏KaiOS
آیا این مطلب به سؤال شما پاسخ می‌دهد؟
بله
خیر