Het toepassen van chatlijstfilters

Met chatlijstfilters kun je in je chatlijst snel zoeken naar specifieke berichten van en aan je klanten. Met chatlijstfilters kun je snel en eenvoudig dingen vinden zoals foto's, GIF's, links en documenten.
Een chatlijstfiler toepassen
  1. Open de WhatsApp Business-app > tik op Zoeken
    .
    • Opmerking: Als je een iPhone hebt, moet je mogelijk eerst omlaag vegen naar het scherm met chats.
  2. Selecteer uit de keuzelijst een filter dat je wilt toepassen.
Opmerking: Filters kunnen niet worden verwijderd of aangepast.
Business-tip: Je klanten kunnen je soms een foto sturen van zichzelf met jouw producten. Pas de chatlijstfilter Foto's toe om deze foto's snel te vinden.