Meer over toegankelijkheidsfuncties op WhatsApp

Via de instellingen van je telefoon kun je verschillende toegankelijkheidsfuncties op WhatsApp inschakelen. Voor iPhone heb je de volgende opties:
  • Gebruik VoiceOver om je telefoon met gesproken feedback en met VoiceOver-gebaren te bedienen. Je kunt VoiceOver gebruiken om je te helpen bij het nemen van een foto van jezelf met de WhatsApp-camera.
  • Gebruik Siri om berichten te versturen of te lezen en gesprekken te plaatsen op WhatsApp.
  • Je kunt ook de weergave of lettergrootte aanpassen, tijdelijk inzoomen of je scherm vergroten, en het contrast of de kleuren veranderen.
Voor meer details en instructies over toegankelijkheidsfuncties op je telefoon, ga je naar de Apple Support-website.
Neem contact met ons op via accessibility@support.whatsapp.com om problemen rondom toegankelijkheid te melden of suggesties te delen.